tolino app

Flexibel lezen met de tolino Lees-app

Lezen als nooit tevoren: meer dan 4 miljoen eBooks en luisterboeken wachten op u. Verander uw smartphone of tablet in een eBook reader met de tolino app of gebruik hem om van audioboeken te genieten.

Ontdek een bijna eindeloze selectie in de winkel van Thalia, Weltbild, Hugendubel, eBook.de, buecher.de, Osiander, Orell Füssli of bij de tolino partnerboekhandels van meineBUCHhandlung. U beslist bij welke tolino boekhandel u uw eBooks en luisterboeken wilt kopen. De gekochte titels verschijnen automatisch in de tolino app.

Makkelijk en flexibel onderweg EPUB en PDF boeken lezen en luisterboeken beluisteren? De tolino app biedt u onbeperkt lees- en luisterplezier voor uw smartphone en tablet op elk moment. Download gewoon de gratis tolino-app, download eBook en luisterboek en uw digitale bibliotheek is op elk moment beschikbaar om offline te lezen en te luisteren. Uw mobiele bibliotheek is altijd bij u, waar u ook bent.

Voor nog meer plezier met digitaal lezen – de tolino app nu met vertaalfunctie

Met de vertaalfunctie kun je nu losse zinnen of een hele alinea laten vertalen in de tolino app terwijl je leest. Selecteer “Vertalen” in het menu en de vertaalde tekst wordt getoond. Een (mobiele) internetverbinding en registratie bij je Allianz boekhandel zijn vereist.

Goed om te weten: Je kunt de vertaalde tekst ook laten voorlezen met behulp van de tekst-naar-spraak engine.

Hier kunt u de tolino-app gratis downloaden:

Wilt u meer weten over de tolino app?

Ontdek hier de belangrijkste functies van de tolino-app – uw lees-app voor eBooks en audioboeken.

NIEUW: Ervaar strips, manga en nog veel meer op een nieuwe manier met tolino Fixed-Layout!

Meer dan alleen lezen: Dompel jezelf onder in de levendige wereld van je favoriete helden en verlies jezelf in adembenemende beelden. Dankzij onze fixed-layout ondersteuning kun je nu strips, manga, geïllustreerde boeken, studieboeken en kinderboeken in hun originele pracht beleven met de tolino app en in de tolino webreader. Of je nu een fan bent van superheldenavonturen of epische mangasaga’s, bij tolino vind je alles wat je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in de wereld van grafische verhalen.

Meer informatie

NIEUW: Jouw e-books, jouw notities: tolino app met Apple Pencil integratie

De tolino-app op je iPad wordt het ultieme hulpmiddel voor lezers met de integratie van de Apple Pencil. Of je nu aantekeningen wilt maken in je eBooks, belangrijke passages wilt markeren of gewoon je gedachten wilt vastleggen – met de Apple Pencil is alles net zo intuïtief als schrijven op papier. Ervaar een geheel nieuwe dimensie van lezen en interactie met je digitale bibliotheek.

Meer informatie

De tolino app met vertaalfunctie

In de tolino-app kun je nu afzonderlijke zinnen of een hele alinea direct tijdens het lezen laten vertalen. Selecteer gewoon “Vertalen” in het contextmenu, de brontaal wordt meestal automatisch herkend – en de vertaalde tekst wordt weergegeven. Het is ook mogelijk om de vertaalde tekst voor te laten lezen met behulp van de tekst-naar-spraak engine die op je apparaat is geïnstalleerd. De enige vereiste voor het gebruik van de vertaalfunctie is een (mobiele) internetverbinding en registratie bij je Allianz boekhandel.

Meer informatie

eBooks lezen en naar audioboeken luisteren – mobiel en comfortabel genieten

Met de nieuwe gratis tolino app haalt u direct de spannendste verhalen op uw smartphone of tablet! Natuurlijk met alle voordelen van de tolino wereld. Snuffel onderweg naar actuele eBook bestsellers en lees comfortabel interessante eBooks dankzij de gratis leesproef. Wilt u zich in plaats daarvan ontspannen bij een audioboek? Ontdek de duizenden aangrijpende verhalen om naar te luistern! Gewoon met de tolino app in de geïntegreerde winkel van uw tolino boekhandelaar naar audioboeken snuffelen, een audioboek kiezen, achterover leunen en genieten.

tolino app App Screen Lesefunktionen

De tolino app – de eReader voor alle smartphones en tablets

Flexibel en gemakkelijk, de tolino app biedt u uitgebreide eReader leesfuncties op uw smartphone of tablet. Verheug u op een bijzonder comfortabel leesgenot! Verander altijd het lettertype en de tekengrootte in het eBook, pas de tekstlay-out aan op uw individuele voorkeur of sorteer uw titels in willekeurige verzamelingen. Zoekt u een lees-app met een speciale nachtmodus? De tolino app biedt u verschillende instellingen van de helderheid, die afhankelijk van de lichtsituatie individueel aangepast kunnen worden en zo ook ’s nachts voor een ideaal leesgenot zorgen met de tolino app.

De lees-app voor alle tolino boekhandelaren – alle eBooks en audioboeken in een overzicht

Comfortabel en gemakkelijk lezen op de smartphone of tablet – met de nieuwe tolino app kan dat! Hebt u meerdere eBook Reader apps van boekhandelaren op uw mobiele apparaten geïnstalleerd en verliest u zo langzaam het overzicht op uw gekochte titels? Met de tolino app en de unieke tolino bibliotheekkoppeling houdt u gemakkelijk overzicht op alle eBooks en audioboeken van de tolino boekhandelaren. Gewoon de tolino app downloaden, de favoriete boekhandelaren kiezen en eenvoudig alle andere eBook Bibliotheken van tolino boekhandelaren samenvoegen! Zo houdt u altijd het overzicht op uw gekochte eBooks en hoeft u geen exclusieve actie van een tolino boekhandelaar te missen. Geniet van uw vrijheid om te kiezen en koop altijd en waar u maar wilt nieuwe eBooks en audioboeken in de open standaard formaten EPUB, PDF, TXT, mp3.

tolino cloud

De tolino cloud – maximale flexibiliteit dankzij altijd beschikbare online opslagruimte

De tolino wereld past zich aan uw dagelijkse leven aan en verschaft u flexibel leesgenot in iedere situatie. De perfecte basis voor deze flexibiliteit biedt de tolino cloud u, het praktische online geheugen voor al uw titels. Krijg met uw meest verschillende leesapparaten toegang tot de inhoud in de tolino cloud en synchroniseer uw leesvordering. Of u nou een eBook Reader voor het lezen gebruikt of de tolino Lees-app op uw smartphone of tablet – dankzij de gemakkelijke leessynchronisatie leest u altijd op die plek verder, waar u de laatste keer bent opgehouden. Hebt u een eBook uitgelezen? Maak dan gemakkelijk plaats voor een nieuwe! Wis het uitgelezen eBook gewoon locaal uit uw smartphone, tablet, computer of eReader. Indien nodig kunt u het eBook met behulp van de tolino cloud natuurlijk altijd weer op uw leesapparaat downloaden.

Alle voordelen op een rijtje

tolino app

Lettertype

Lettertype en -grootte in het e-book individueel instellen

Noticies

Eenvoudig markeren en notities direct in het e-book plaatsen

e-bookwebwinkel

Geintegreerde e-bookwebwinkel met meer dan 4 miljoen e-books

tolino-boekhandelaren

Handige bibliotheekkoppeling naar alle tolino-boekhandelaren

Openbare bibliotheken

Compatibel met de e-books van openbare bibliotheken

tolino cloud

Met de tolino cloud e-books veilig opslaan, beheren en eenvoudig synchronisieren met mobiele toestellen

Zoeken

Gemakkelijk zoeken naar trefwoorden dankzij zoekopdrachten met volledige tekst

Verzameling

E-books ordenen en eigen verzameling maken

Nu de tolino app gratis laden in de App Store: