Software-updates voor de tolino eReader

Natuurlijk werken wij ononderbroken aan onze tolino-software om die verder te verbeteren. Om van de best mogelijke leeservaring met uw tolino te blijven genieten, is het raadzaam om de software van uw tolino-product up-to-date te houden. Gebruik hiervoor onze automatische updates. Zodra uw ereader via Wifi met het internet is verbonden, worden alle beschikbare updates onmiddellijk op de ereader weergegeven. Om fouten te voorkomen, dient u de handmatige installatie van updates via de computer enkel in uitzonderlijke gevallen uit te voeren.

Let op: de software 15.1.0 voor de tolino vision 6 mag momenteel ALLEEN voor de tolino vision 6 gebruikt worden. Andere tolino ereading apparaten zouden worden beschadigd door het uploaden van deze software.

VersionNoticeDownload
15.1.0Uw actuele softwareversieDownload
VersionNoticeDownload
14.2.0Uw actuele softwareversie
13.0.0 -14.0.1Directe update naar versie 14.2.0Download

VersionNoticeDownload
14.2.0Uw actuele softwareversie
12.2.0-14.0.1Directe update naar versie 14.2.0Download
1.5 – 12.1Directe update naar versie 12.2.0Download
VersionNoticeDownload
10.5.0Uw actuele softwareversie
1.0 – 10.1.0Directe update naar versie 10.5.0Download
Software versionNoticeDownload
android package 1 updateGoogle Play DienstenDownload
android package 2 updateGoogle Play StoreDownload

Aanwijzing: handmatige update op uw tolino eReader

Om een software-update op uw tolino eReader zonder Wifi-toegang uit te voeren, volgt u deze snelstartgids in 3 stappen:

  1. 1Klik in het softwareoverzicht op Downloaden en sla het bestand update.zip op uw bureaublad op. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat alleen het bestand met de naam update-zip door uw tolino als updatebestand wordt erkend. Herstel de originele bestandsnaam op uw computer wanneer er een versie-afkorting aan de bestandsnaam is toegevoegd (bijv. update_1.zip).
  2. 2Sluit uw tolino eReader met de meegeleverde USB-kabel aan op de computer en open de mapweergave TOLINO van de ereader met de bestandsverkenner.
  3. 3Kopieer nu het bestand update.zip van je bureaublad of de eigen opslagruimte rechtstreeks in de hoofdmap en verbreek daarna de usb-verbinding door de tolino van de pc los te koppelen. Wacht nu ong. 10 seconden tot de update op de ereader is verwerkt en start het apparaat opnieuw door de aan/uit-knop ong. 2 seconden opzij te drukken. Zodra het contextmenu verschijnt, drukt u op Opnieuw starten. De update wordt nu automatisch geïnstalleerd.