De wereld van tolino

Het beste van twee werelden – de competentie van boekhandelaren

De partneroverschrijdende tolino-filosofie combineert leespassie met de behoeften van de digitale wereld. Ontdek de nieuwe leesvrijheid – op een van de bekroonde tolino eReaders, de mobiele tolino lees-app of dankzij de webreader direct in de browser.
De tolino-producten werden speciaal ontwikkeld voor een gepassioneerd lezerspubliek dat hoge eisen stelt aan een individuele media-ervaring. Probeer het zelf uit en ontdek onze meermaals bekroonde tolino eReaders en het bijzondere tolino-ecosysteem.

tolino cloud – sla uw eBooks veilig op en synchroniseer ze

Alle tolino eReaders hebben toegang tot de HotSpots van Deutsche Telekom AG, die u op talrijke locaties in Duitsland gratis toegang tot het internet bieden. Koop eenvoudig nieuwe eBooks in de geïntegreerde eBook shop of browser van uw tolino eReader via WLAN – de klok rond en wanneer u nieuw leesmateriaal nodig heeft! Alle eBooks die u bij uw tolino boekhandelaar koopt, worden veilig en permanent gratis opgeslagen in de beveiligde tolino cloud. Krijg toegang tot uw eBooks vanaf verschillende leesapparaten, zelfs wanneer u onderweg bent, en profiteer van de handige leessynchronisatiefunctie van de tolino cloud.

Alle voordelen op een rijtje

De wereld van tolino

Telekom HotSpots

Gratis toegang tot Telekom HotSpots in heel Duitsland

Bibliotheek link

Lokaal in de winkel van uw boekhandelaar, via de telefoon en online

Service

Gratis service: ter plaatse in de winkel van uw boekhandelaar, via de telefoon en online

Open systeem

Vrije keuze van boekhandelaren om uw eBooks te kopen