Contactformulier

Let op: de klantenservice voor de tolino eReader is in handen van de boekhandelaar die het apparaat in kwestie verkocht heeft. Tolino heeft geen aparte klantenservice. Daarom worden uw contactaanvragen via ons formulier automatisch doorgestuurd aan uw tolino boekhandelaar en daar verwerkt. Op elke tolino eReader is automatisch een boekhandelaar geïnstalleerd. Deze boekhandelaar is ook altijd uw aanspreekpunt als u vragen over het apparaat en dergelijke hebt. In de regel is dat de boekhandelaar bij wie u het apparaat gekocht hebt. Dat betekent echter niet dat u ook verplicht daar aangemeld moet zijn.

Uw contactinformatie

Vul alstublieft uw contactinformatie volledig in. aDenk eraan dat uw gegevens belangrijk zijn om uw vraag te kunnen beantwoorden of u in geval van problemen te kunnen helpen.
Als u al een gebruikersaccount hebt bij een tolino boekhandelaar, vul dan het bijbehorende e-mailadres in.
Elke tolino eReader is geregistreerd bij een bepaalde tolino boekhandelaar. Vul hier uw boekhandelaar in, zodat uw aanvraag naar de verantwoordelijke klantenservice kan worden doorgestuurd.
You can find all tolino bookshops from the „meine BUCHhandlung“ partner network here. Find your nearest local shop!
Voer voor dringende zaken ook uw telefoonnummer in, zodat de klantenservice u zo snel mogelijk kan terugbellen en u kan helpen.
Hoe kunnen we u helpen?
Zorg ervoor dat u bij technische problemen altijd precieze informatie over het apparaat en de softwareversie verstrekt, bijvoorbeeld het model of het serienummer. Vaak helpt het ook als u beschrijft in welke situaties het probleem op uw apparaat optreedt.
U kunt screenshots of andere bestanden uploaden en als bijlage versturen. Dat helpt de klantenservice om uw vraag beter te begrijpen. (Maximale bestandsgrootte 5 MB. Toegestane bestandsformaten: jpeg, png, gif, pdf)