Wat is de tolino-app?

U leest graag boeken en wilt uw smartphone of tablet via een app voor het lezen van uw e-books gebruiken? Dan is de tolino-app voor u de perfecte oplossing voor mobiel leesplezier. De kosteloze tolino-app biedt uitgebreide e-reader-leesfuncties op uw smartphone of tablet. U kunt uw e-books (EPUB- en PDF-bestanden) comfortabel met de app openen, lezen, bladwijzers plaatsen, passages van commentaar voorzien en markeren en nog veel meer. Natuurlijk biet de app van tolino ook comfortabele instelmogelijkheden voor de weergave van uw e-books tijdens het lezen. U kunt het lettertype, de lettergrootte, de regelafstand, de tekstuitlijning, de zijrandinstellingen of de achtergrondkleur in het e-book geheel naar wens wijzigen.

Bent u op zoek naar nieuwe e-books en luisterboeken? Via de tolino app krijgt u dankzij de praktische koppeling met de shop (op grond van restricties van Apple alleen voor Android-apparaten beschikbaar) via de tolino-boekwinkel van uw voorkeur op elk gewenst moment toegang tot de nieuwste boeken en nieuw leesvoer. Overigens: voor veel e-books worden uitgebreide leesvoorbeelden aangeboden die u vooraf in de tolino-app gratis kunt lezen!

Natuurlijk kunt u de tolino-app ook parallel met andere apparaten (bijv. tolino e-reader) gebruiken en uw content flexibel in de tolino-cloud opslaan en indien gewenst met afzonderlijke leesapparaten synchroniseren – dat is met name voor gezinnen handig. De tolino-app fungeert hierbij als uw mobiele boeken- en luisterboekenplank, notitieboek, boekwinkel en online-geheugen in één.

Kent u al ons e-book-abonnement tolino select? Wij maken het vinden van geweldige boeken nu nog makkelijker. Vier e-books, één voordelige prijs – probeer het nu gratis uit! Natuurlijk kunt u ook via de tolino-app gebruik maken van ons e-book-abonnement.

Meer informatie over de tolino-app vindt u hier.