Mijn tolino eReader wordt niet meer herkend door Adobe Digital Editions. Wat kan ik doen?

De tolino vision 6, shine 4 en epos 3 gebruikt MTP (Media Transfer Protocol) voor gegevensuitwisseling via USB. Dit heeft als voordeel dat de tolino eReader gebruikt kan blijven worden terwijl hij op de computer is aangesloten. Door deze technologie zal uw eReader door uw computer herkend worden als een Android toestel en dus niet langer ondersteund worden door de Adobe Digital Editions software.

De eenvoudigste manier om gekochte eBooks naar uw tolino eReader over te zetten is door ze automatisch toe te voegen via tolino cloud. Bij het downloaden vanaf de tolino cloud, is Adobe DRM kopieerbeveiliging niet geactiveerd en hoeft u geen Adobe ID in te voeren om deze eBooks te lezen.

Als u er de voorkeur aan geeft om reeds aangeschafte eBooks in PDF en ePUB formaat via USB over te brengen, kunt u ze gewoon lokaal naar de tolino blijven  overzetten via een kabelverbinding. Zodra uw tolino eReader via de meegeleverde USB-kabel met de computer is verbonden en door de computer wordt herkend, kunt u de tolino eReader vanaf uw computer benaderen. U hebt nu de mogelijkheid om bestanden uit te wisselen tussen uw computer en uw tolino eReader. Bewaar uw eBooks altijd in de map “Boeken” op de harde schijf van de tolino eReader.