Kan ik bij andere partners gekochte eBooks op mijn tolino tab gebruiken?

Met de bibliotheekkoppeling kunt u eBooks bij verschillende tolino-partners kopen en worden ze in uw bibliotheek beschikbaar. Om een bibliotheekkoppeling te maken, selecteert u “Instellingen” – “Gebruikersaccounts” in het hoofdmenu en vervolgens de menuoptie “Bibliotheekkoppeling”.

Zodra u de koppeling start, wordt de lijst met alle tolino-partners weergegeven. U kunt voor elke boekhandelaar een gebruikersaccount koppelen. Bij elke koppeling worden de nieuwe boekhandelaren en leesapparaten van aanbieders op de hoogte gebracht. U ontvangt van beide een bevestigingse-mail van de koppeling. Na voltooiing van de koppeling worden alle titels in de gekoppelde bibliotheek weergegeven.

Een bestaande bibliotheekkoppeling kunt u via dezelfde toegang op elk moment verwijderen. De gekoppelde inhoud wordt dan uit uw bibliotheek verwijderd.

Denk eraan dat de inhoud op de cloud beschikbaar is voor maximaal vijf verschillende apparaten. Dit aantal kan ook met de bibliotheekkoppeling niet worden overschreden. Voegt u desondanks een apparaat toe, dan verschijnt tijdens de koppeling van uw bibliotheken de desbetreffende melding en de mogelijkheid om apparaten af te melden.