Hoe pas ik de achtergrondafbeelding aan die verschijnt op het slaapscherm van mijn tolino?

U heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding in de slaapstand (slaapscherm) direct op de tolino eReader aan te passen. Selecteer hiervoor in het hoofdmenu “Instellingen” en vervolgens “Verdere instellingen”. Daar heeft u de mogelijkheid om het tolino gezicht, uw laatst gelezen eBook of uw eigen afbeelding als achtergrondafbeelding te kiezen. Om uw eigen foto als achtergrond in te stellen

Sla je gekozen slaapscherm op je computer op in je bestanden onder “Afbeeldingen”. U kunt uw eigen afbeeldingsbestanden gebruiken als slaapscherm, ze moeten een formaat hebben van 1264 x 1680 pixel en worden opgeslagen als png.

Verbind vervolgens uw computer met uw eReader via een USB kabel. Op uw computer klikt u met de rechtermuisknop op het slaapscherm dat u net hebt opgeslagen in de map “Afbeeldingen” en selecteert u “Kopiëren”.

Selecteer nu uw aangesloten eReader op uw computer. Daar selecteert u de DCIM map met een dubbele linkse klik. In deze map klikt u met de rechtermuisknop en slaat u de afbeelding op met de optie “Plakken”.
Neem nu uw eReader in eigen handen. In het menu van uw eReader, opent u gewoon de sectie “Instellingen”. Selecteer daar “Meer instellingen”. Klik op de volgende pagina tot u de categorie “Slaapscherm” ziet. Om uw slaapscherm als een persoonlijk slaapscherm in te stellen, selecteert u “Eigen afbeelding uit map” en selecteert u de juiste afbeelding uit uw bestanden. Nu bent u klaar met het instellen van uw persoonlijke slaapscherm.