Hoe kan ik mijn e-books van andere boekenwinkels met mijn tolino-bibliotheek koppelen (bibliotheek-koppeling)?

Als u bij meerdere tolino-partners e-books hebt gekocht, kunt u uw tolino-bibliotheken aan elkaar koppelen en zo uw e-books centraal beheren en lezen. De koppeling en het beheer van uw aangemelde apparaten kunt u eenvoudig zelf uitvoeren.

  1. stap: ga op de tolino e-reader naar het hoofdmenu.

Start vanaf de startpagina van uw tolino e-reader (die bereikt u altijd rechtstreeks via de Home-knop op de voorkant) het hoofdmenu door op het symbool met de drie streepjes in de linker bovenhoek van het scherm te tikken.

  1. stap: ga vanuit het hoofdmenu naar het gedeelte “Mijn accounts”.

In het hoofdmenu van de tolino e-reader kiest u nu de optie “Mijn accounts”. Controleer of uw tolino e-reader nu meldt dat u bent aangemeld. Wanneer uw e-reader momenteel niet is aangemeld, kunt u deze nu met uw tolino boekwinkel-toegangsgegevens aanmelden.

  1. stap: ga naar het menu voor de tolino “Bibliotheek-koppeling”.

Zodra de tolino e-reader is aangemeld, tikt u op de menuoptie “Bibliotheek-koppeling”. In de volgende weergave ziet u opnieuw een overzicht over de functies van de tolino bibliotheek-koppeling – u kunt dit via “Volgende” overslaan. De nu volgende privacyverklaring dient u door te lezen en hierna via “Volgende” te bevestigen.

  1. stap: verbinding tot stand brengen

Kies nu in het overzicht van de te koppelen tolino-boekhandels de gewenste tolino-winkel waarvoor u eveneens een klantaccount hebt en klik rechts naast het dealerlogo op de knop “Koppelen”.

  1. stap: tolino-boekhandelaccount aanmelden

Om uw bestaande klantaccount aan de nieuw gekozen tolino-boekhandelaccount te koppelen, moet u zich nu met uw toegangsgegevens aanmelden. Bevestig door invoer van uw toegangsgegevens van de boekhandel dat u als eigenaar van deze klantaccount de koppeling wilt uitvoeren. Na een bevestiging zijn de beide tolino-bibliotheken met elkaar gekoppeld en kunt u uw reeds gekochte e-books via de tolino-cloud in uw bestaande tolino-bibliotheek laden.