Hoe kan ik eBooks uit mijn bibliotheek verwijderen?

In de bibliotheekweergave  ‘Mijn boeken’ kun je eBooks uit je tolino-bibliotheek verwijderen door lang op het omslag te tikken. Er wordt een contextmenu geopend waarmee je het eBook kunt verwijderen. Er zijn 2 opties waaruit je kunt kiezen:

Van dit apparaat verwijderen:
Verwijdert het boek uit je tolino-eReader om opslagruimte te besparen. Je kunt het boek later opnieuw downloaden vanuit de tolino-cloud. Het omslag van het boek blijft zichtbaar op je eReader. Deze optie wordt automatisch geselecteerd. Indien nodig kunnen deze titels opnieuw worden gedownload.

Verwijderen uit de tolino-cloud: Verwijdert het boek uit je tolino-boekhandelaarsaccount en van al je apparaten. Je ziet het boekomslag niet meer op je tolino-eReader, in de tolino-apps en in de webreader. Als je een boek per ongeluk uit je bibliotheek hebt verwijderd, neem dan contact op met de klantenservice van je tolino-boekhandelaar.

Alle downloads verwijderen:
Tik in je bibliotheek  ‘Mijn boeken’ op de 3 kleine puntjes rechtsboven in het overzicht en selecteer de optie ‘Boeken beheren’. Hier kun je geselecteerde content verwijderen met de optie ‘Verwijderen’. Als je alle boeken in een keer wilt verwijderen, tik je nogmaals op de 3 kleine puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer je de optie ‘Alles selecteren’. Hiermee wordt alle content in je bibliotheek geselecteerd, die je vervolgens kunt verwijderen. De content kan later uit de cloud worden gedownload.

Je kunt ook alle boeken uit je bibliotheek verwijderen met de optie ‘Opslagruimte beheren’.