tolino ecosysteem

Het beste van twee werelden – de competentie van boekhandelaren

tolino ecosysteem

Het beste van twee werelden – de competentie van boekhandelaren

De partneroverschrijdende tolino-filosofie combineert leespassie met de behoeften van de digitale wereld. Ontdek de nieuwe leesvrijheid – op een van de bekroonde tolino eReaders, de mobiele tolino lees-app of dankzij de webreader direct in de browser.
De tolino-producten werden speciaal ontwikkeld voor een gepassioneerd lezerspubliek dat hoge eisen stelt aan een individuele media-ervaring. Probeer het zelf uit en ontdek onze meermaals bekroonde tolino eReaders en het bijzondere tolino-ecosysteem …

 

… nog gemakkelijker eBooks kopen en opslaan!

Alle tolino eReaders hebben toegang tot de hotspots van Deutsche Telekom AG en hebben zo gratis internettoegang op meer dan 300.000 plaatsen in Duitsland. Zo kunt u nieuwe eBooks gemakkelijk kopen via Wifi in de geïntegreerde eBook-shop of via de browser van uw tolino eReader kopen – 24/7 en zodra u nieuwe lectuur nodig heeft! Alle bij uw tolino-boekhandelaar gekochte eBooks worden gratis en blijvend opgeslagen in de veilige tolino Cloud. Dankzij de tolino Cloud heeft u ook onderweg vanaf verschillende leesapparaten toegang tot uw eBooks en kunt u de comfortabele leessynchronisatie gebruiken.

 

… open systeem voor maximale vrijheid!

U alleen beslist voor welk aanbod u met uw tolino gaat en bij welke boekhandelaar u uw eBooks koopt. Met alle tolino-producten kunt u de standaard eBook-formaten (ePub, txt, pdf) met en zonder kopieerbeveiliging lezen. Maak gebruik van speciale aanbiedingen en kortingen van verschillende boekhandelaren en profiteer voortaan van het open systeem. Kiest u voor een andere eReader, dan is dat geen probleem. Uw eBooks kunt u eenvoudig op alle andere eReaders van andere aanbieders blijven gebruiken – zonder ingewikkelde conversie en zonder dat u titels opnieuw moet aanschaffen.

… unieke service op locatie, telefonisch en via het internet!

Ongeacht of u persoonlijk advies in een van de vele filialen van tolino-boekhandelaren zoekt, snel telefonisch advies wilt of online de handleiding van een tolino-product wilt raadplegen – met tolino geniet u de hele dag van een eenvoudige maar veelzijdige service!
De unieke clou: met de tolino bibliotheekkoppeling kunt u al uw eBook-bibliotheken van tolino-boekhandelaren aan elkaar koppelen! Zo heeft u in één oogopslag toegang tot al uw eBooks – en dat in een enkel bibliotheekoverzicht.

 

De tolino-voordelen op een rijtje:

– tolino Cloud: eBooks veilig opslaan en synchroniseren

– Hotspot: in Duitsland gratis toegang tot hotspots van Deutsche Telekom

– Gratis service: op locatie bij uw boekhandelaar, telefonisch of via het internet

– Open systeem: vrije keuze van de boekhandelaar bij aankoop van uw eBooks

– Standaard eBook-formaten: compatibel met openbare bibliotheken

– Bibliotheekkoppeling: Alle eBooks van tolino-boekhandelaren in één oogopslag

– Lees-app: Mobiel en flexibel lezen – op smartphone of tablet

– Webreader: Direct in de browser lezen – op smartphone, tablet, pc of Mac