Software-updates voor de tolino vision 3 HD in een oogopslag

De actuele softwareversie van de tolino vision 3 HD eReader is 12.2.0 en bevat de nieuwste features en functies. Om alle op de productpagina beschreven productinnovaties daadwerkelijk te kunnen gebruiken, raden we u aan om de tolino vision 3 HD te updaten. U kunt de nieuwste versie hier downloaden. Om te controleren welke versie u op dit moment op uw tolino gebruikt, kunt in het menu Instellingen de apparaatinformatie van de eReader weergeven. Hier wordt de door uw eReader gebruikte softwareversie weergegeven. We raden aan om automatische software-updates rechtstreeks op de tolino vision 3 HD uit te voeren. Verbind hiervoor uw tolino via Wifi met het internet en volg de schermaanwijzingen.

Updates

Uw actuele softwareversie Aanwijzing*
12.2.0 Uw versie is actueel
11.2.0 & 11.2.3 Directe update naar versie 12.2.0 download
1.5.0 naar 10.1.0 Directe update naar versie 12.2.0 download

Aanwijzing: handmatige update op uw tolino vision 3 HD

Om een software-update op uw tolino vision 3 HD zonder Wifi-toegang uit te voeren, volgt u deze snelstartgids in 3 stappen:

  1. Klik in het softwareoverzicht op “Downloaden” en sla het bestand “update.zip” op uw bureaublad op. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat alleen het bestand met de naam “update-zip” door uw tolino als updatebestand wordt erkend. Herstel de originele bestandsnaam op uw computer wanneer er een versie-afkorting aan de bestandsnaam is toegevoegd (bijv. update_1.zip).
  2. Sluit uw tolino shine met de meegeleverde USB-kabel aan op de computer en open met behulp van
  3. Kopieer nu het bestand “update.zip” van je bureaublad of de eigen opslagruimte rechtstreeks in de hoofdmap en verbreek daarna de usb-verbinding door de tolino van de pc los te koppelen. Wacht nu ong. 10 seconden tot de update op de ereader is verwerkt en start het apparaat opnieuw door de aan/uit-knop ong. 2 seconden opzij te drukken. Zodra het contextmenu verschijnt, drukt u op “Opnieuw starten”. De update wordt nu automatisch geïnstalleerd.

Heeft u problemen met de tolino-softwareupdate?

Natuurlijk kunt u bij vragen en problemen met de tolino-software ook contact op nemen met de klantenservice van onze tolino-handelaren. Kies uw tolino-handelaar.