tolino vision 5
Innovatieve ideeën voor optimaal leescomfort.

 • Ergonomische vorm met bladerknoppen voor een nog intuïtievere bediening
 • Automatische displayrotatie: flexibel lezen in staand en liggend formaat
 • Water Protection – optimale bescherming tegen water
 • smartLight - kleuraanpassing van de verlichting aan de hand van het dagtijdstip
 • 7 inch 300 ppi E-Ink Carta-display met haarscherpe letters
 • Hoogwaardig touchscreendisplay - reageert nog sneller en nauwkeuriger

De 7 inch eReader met ergonomisch design voor een intuïtieve bediening

Nu nog meer leesplezier op het vergrote 7-inch-display! De tolino vision 5 biedt meer ruimte voor uw verhalen, zelfs met grote lettergroottes. Kies hoe u het liefste wilt omslaan: via het precieze en snelle touchscreen of via de grote bladerknoppen aan de zijkant van uw tolino vision 5. Door de ergonomisch geoptimaliseerde vorm met bladerknoppen, de handzame achterzijde en het soft-touch-oppervlak, ligt uw vision 5 altijd prima in de hand. U kunt ook flexibel zijn dankzij de automatische display-aanpassing, waardoor uieder moment kunt schakelen tussen staand en liggend formaat. De tolino vision 5 biedt nog meer comfort en flexibiliteit voor uw perfecte leesmomenten!

Comfortabele leesuurtjes in bad

Gewapend tegen alle eventualiteiten, beleeft u met de tolino vision 5 eBook-reader ook in bad ontspannen leesmomenten met uw favoriete boek. De tolino vision 5 is dankzij de verbeterde HZO-bescherming van binnenuit beschermd tegen water en daarom is zelfs kort ondergedompeld zijn in het water niet erg. Dit betekent dat de tolino vision 5 maximaal 60 minuten, 2 meter diep ondergedompeld kan zijn in zoet water. Mocht de tolino vision 5 per ongeluk in uw bad vallen, is hij daar tegen bestand. Laat het dagelijks leven achter u met het beste van twee werelden – boeiende boeken gecombineerd met het comfort van een eReader.

smartLight: Lezen afgestemd op uw dag

Voor iedereen die voor het slapen gaan graag leest , hebben wij smartLight ontwikkeld! De nieuwe comfort eReader tolino vision 5 zorgt namelijk met zijn slimme aanpassing van de kleurtemperatuur van het geïntegreerde leeslicht altijd voor de aangenaamste verlichting tijdens het lezen. Afgestemd op het natuurlijke daglicht verandert de tolino vision 5 van koud wit licht ’s morgens naar warm wit licht in de avond. Zo wordt uw bioritme niet verstoord en geniet u elk moment van de dag of nacht van ontspannen leesmomenten. Bij daglicht kunt u de verlichting natuurlijk ook volledig uitschakelen en zo de gebruiksduur van uw accu nog verder verlengen. Ze lezen altijd als op papier, volledig zonder storende reflecties door zonlicht.

Meer informatie over smartLight

Nog meer ruimte voor uw favoriete boeken

Meer dan 2 miljoen eBooks wachten om gelezen te worden – snuffel de klok rond in de online-shops van de tolino-boekhandelaren en laad interessante nieuw verschenen eBooks ieder moment op uw eReader. Voor uw persoonlijke leesschatten biedt de tolino vision 5 veel ruimte. Dankzij de opslagcapaciteit van 8 GB, waarvan rond 6 GB voor uw boeken, kunnen wel 6.000 eBooks op de tolino vision 5 worden opgeslagen en is daarmee altijd uw flexibele metgezel in het dagelijkse leven en tijdens uw reizen.

Absolute leesvrijheid - eBooks kopen waar u maar wilt

tolino houdt van openheid en laat het aan u over bij welke boekhandelaar u uw eBooks wilt aanschaffen. Zo kunt u altijd genieten van het complete assortiment van alle beschikbare tolino-eBook-handelaren. Bestaande epub- en pdf-eBooks kunt u heel eenvoudig op de tolino vision 5 laden en daarop lezen. met de tolino-cloud- synchronisatie en de tolino-bibliotheekkoppeling biedt tolino u hiervoor bijzonder praktische functies.

Wekenlang leesplezier - perfect voor de vakantie

Dit uithoudingsvermogen maakt zelfs veellezers enthousiast: de tolino vision 5 verbruikt zeer weinig stroom bij het lezen en is dus een garantie voor wekenlang leesplezier. Dat is niet alleen praktisch in het dagelijks leven, maar maakt de tolino vision 5 ook een ideale reisgenoot.

eBooks direct via WLAN downloaden

Binnen enkele seconden top-bestsellers of actuele eBookaanbiedingen op uw eReader laden? Sluit de tolino vision 5 op eenvoudige wijze altijd en overal aan op een WLAN en zoek in de geïntegreerde eBook Shop naar nieuwe eBooks. Ook de gratis toegang tot de Telekom hotspots in Duitsland (na aanmelding met een boekhandelaar-klantaccount) biedt u daarbij snelle toegang tot het internet.

Alle voordelen op een rijtje

 • Ergonomische vorm met bladerknoppen voor een nog intuïtievere bediening

 • Automatische displayrotatie: flexibel lezen in staand en liggend formaat

 • Water Protection – optimale bescherming tegen water

 • smartLight - kleuraanpassing van de verlichting aan de hand van het dagtijdstip

 • 7 inch 300 ppi E-Ink Carta-display met haarscherpe letters

 • Hoogwaardig touchscreendisplay - reageert nog sneller en nauwkeuriger

Naar de leesfuncties van de tolino vision 5