De meest comfortabele e-reader voor perfect leesgenot

 • Water Protection by HZO – optimale bescherming tegen water
 • 300 ppi E Ink Carta™ display voor een haarscherp letterbeeld
 • leeslicht met smartLight – kleur aan te passen aan het moment van de dag
 • tap2flip voor innovatief omslaan van de bladzijde met één hand
 • ruimte voor al uw lievelingsboeken – opslagruimte voor circa 6000 e-books
 • handige functies: instellen van lettertype, woordenboek, aantekeningen en nog veel meer
 • batterijduur van meerdere weken

Heerlijk urenlang lezen in bad

Je bent op alles voorbereid als je met de tolino vision 4 HD e-reader heerlijk ontspannen in bad geniet van je nieuwe lievelingsboek. De tolino vision 4 HD is van binnenuit beschermd tegen water en overleeft zelfs een korte onderdompeling. Dat betekent dat de tolino vision 4 HD maximaal 30 minuten lang 1 meter diep in zoet water ondergedompeld mag worden. Als je tolino vision 4 HD dus per ongeluk in het badwater valt, dan krijgt hij daar niets van. Laat de dagelijkse sores achter je en geniet van het beste van twee werelden – boeiende boeken die je leest dankzij het gemak van een e-reader.

tolino vision 4 HD smartLight

smartLight: lezen op elk moment van de dag

Voor iedereen die graag nog even leest voor het slapen gaan, hebben we smartLight ontwikkeld! Want de nieuwe comfortabele e-reader tolino vision 4 HD zorgt dankzij zijn slimme aanpassing van de kleurtemperatuur van het geïntegreerde leeslampje altijd voor de meest aangename verlichting bij het lezen. In overeenstemming met het natuurlijke buitenlicht wissel t de tolino vision 4 HD van koudwit licht in de ochtend naar warmwit licht in de avond. Zo raakt je bioritme niet in de war en geniet je van ontspannende leesmomenten op elk moment van de dag en nacht. Natuurlijk kan je smartLight ook altijd volgens je eigen wensen instellen, of je nu graag koud of warm licht hebt – met smartLight geniet je altijd van een comfortabele leeservaring.

Meer informatie over smartLight

tolino vision 4 HD mijn boeken lezen

Perfect beeld dankzij het HD-scherm

Met de tolino vision 4 HD ziet het scherm er net zo uit als papier. Dankzij het scherpe, contrastrijke HD-scherm met 300 ppi leest de tolino vision 4 HD heerlijk weg en heb je aanzienlijk minder last van flakkeren bij het omslaan van de bladzijde. Ook als de zon schijnt heeft de E Ink Carta™ Display geen last van spiegeling en zorgt hij voor perfect leesgenot.

tolino ereaders nederland - tolino vision3 HD met tap2flip

Ontspannen bladeren met één hand

Dankzij de unieke functie tap2flip kan je op de tolino vision 4 HD ontspannen lezen met één hand. Blader moeiteloos en handig met de vingertoppen op de achterkant van de tolino vision 4 HD door je e-book. Perfect als je onderweg slechts één hand tot je beschikking hebt of leest terwijl je ligt! Het capacitieve touchscreen aan de voorkant van de tolino vision 4 HD is natuurlijk ook te gebruiken voor het omslaan van de bladzijde.

tolino vision 4 HD hello welkom

Echte vrijheid – e-books kopen waar je maar wilt

Tolino hecht veel belang aan openheid en laat je graag de keus, bij welke boekwinkel je je e-books wilt kopen. Zo geniet je altijd van het complete aanbod van alle beschikbare tolino e-bookverkopers. Beschikbare EPUB- en PDf-e-books kan je heel handig op de tolino vision 4 HD downloaden en daar lezen – met de tolino Cloud synchronisatie en de tolino bibliotheek-verbinding biedt tolino je hiervoor heel handige functies.

Nog meer plaats voor je lievelingsboeken

Ruim 2 miljoen e-books staan klaar om gelezen te worden – struin 24 uur per dag rond in de onlinewinkels van de tolino boekhandelaren en download interessante nieuwe boeken op je e-reader. Voor je persoonlijke lievelingsboeken heb je nu op de tolino vision 4 HD nog meer plaats. Dankzij de vergrote opslagruimte van 8 GB, waarvan ongeveer 6 GB voor je boeken is, kan je tot 6000 e-books lokaal opslaan op de tolino vision 4 HD, die je altijd mee kunt nemen, op je werk of op reis.

Wekenlang leesplezier – perfect voor de vakantie

De batterijduur bedraagt meerdere weken, dus je moet goed onthouden waar je je oplader gelaten hebt – voorlopig heb je hem niet meer nodig, want de tolino vision 4 HD gebruikt bij het lezen maar weinig stroom. Zo heb je zelfs in de vakantie geen stopcontact nodig!

 • tolino vision 3 HD - Waterbestendig tolino ereaders Optimale bescherming tegen water dankzij Water Protection

 • Nieuw 300 ppi E-Ink Carta display voor haarscherp beeld - tolino vision 3 HD 300 ppi E Ink Carta-beeldscherm – haarscherpe weergave, ook bij kleine lettertypen

 • smartLight: lezen in overeenstemming met uw dag

 • 6 GB opslaggeheugen maximaal 6000 e-books (totaalgeheugen 8 GB)

 • easy2connect-kabel voor het bijzonder eenvoudig aansluiten van de eBook Reader aan de PC of netstekker

 • Dankzij tap2flip gemakkelijk bladeren door een vingertik op de achterkant

 • tolino vision 3 HD - Batterij die 7 weken meegaat Wekenlang batterijduur

 • tolino vision 3 HD icon - Synchronisatie van uw ebooks op vijf apparaten, via de cloud Met de tolino Cloud e-books veilig opslaan, beheren en eenvoudig synchroniseren met mobiele toestellen

 • 24 maanden garantie door fabrikant, Water Protection door HZO

 • Geïntegreerde e-bookwebwinkel met meer dan 1,8 miljoen e-books

 • Plat design met plat front – vederlicht en uiterst handzaam

 • Uitstekende tolino-service – online, telefonisch en in onze filialen

 • tolino icon - tolino vision 3 HD - Open systeem - lees ebooks in EPUB-, PDF-, en TXT-formaat Open systeem – compatibel met ePub, pdf en txt

 • Wifi voor bliksemsnel downloaden van nieuwe eBooks

 • Compatibel met de e-books van openbare bibliotheken

Naar de leesfuncties van de tolino vision 4 HD ereader