Innovatieve functies voor veeleisende veellezers – tolino vision 4 HD leesinstellingen!

Dankzij de geoptimaliseerde uitrusting ervaar je het hoogste leescomfort met de tolino vision 4 HD ereader. Voor iedereen die de voordelen van digitaal lezen waardeert.

Lettertype en -grootte individueel instellen

Wil je een ander lettertype kiezen of de lettergrootte vergroten? Je hebt de keuze uit 7 lettergroottes en 6 lettertypen om de optimale leesinstellingen voor je e-book in te stellen. Wijzig de lettergrootte in enkele seconden: trek daarvoor twee vingers op het beeldscherm naar elkaar toe (verkleinen) of uit elkaar (vergroten) en kies de voor jou geschikte lettergrootte.

Praktische woordenboek- en vertaalfuncties

Wanneer je tijdens het lezen op een onbekend woord stoot, kun je de praktische woordenboek- en vertaalfuncties van de nieuwe tolino vision 4 HD gebruiken. Gewoon 2 seconden op het woord tikken en je kunt het markeren, een notitie toevoegen of opzoeken of vertalen. Ken je de betekenis van een woord niet of lees je een anderstalig e-book, dan is deze functie echt handig. Daarvoor moet je wel eerst het gewenste woordenboek gratis downloaden naar je tolino vision 4 HD. Er zijn woordenboeken beschikbaar voor het Duits, Engels, Spaans, Nederlands en Italiaans.

tolino vision 4 HD collectie

Verzamelingen maken om optimaal overzicht te houden

Organiseer eenvoudig je leesschatten in individuele verzamelingen en behoudt het overzicht over je e-bookbibliotheek op de tolino vision 4 HD. Naar genre, smaak, leesstatus, geschenkidee of enig ander thema – bij het maken van je verzamelingen worden geen grenzen gesteld. Natuurlijk kun je nieuwe of gelezen e-books via bibliotheekbeheer op elk moment eenvoudig toevoegen of verwijderen. Tik daarvoor in het bibliotheekvenster 3 seconden lang op een e-bookomslag en je hebt de verschillende beheersfuncties in het weergegeven contextmenu aan je vingertoppen.

tolino vision 4 HD opmerkingen

Lezen en opmerkingen toevoegen aan je e-book wanneer je maar wilt

Noteer je ideeën en plaats bladwijzers in het e-book met je vinger. Met de tolino vision 4 HD kun je tekstpassages markeren en notities maken. Je kunt je notities op elk moment opslaan of verwijderen, voor tekstverwerking exporteren en met tolino Cloud synchroniseren met andere leesapparaten.

Pas de tekstlay-out naar eigen wens aan

Wil je de regelafstand of marge-instellingen van je e-book veranderen? Bepaal zelf het aantal regels per bladzijde en de regelafstand zodat je moeiteloos de woorden van de auteur kunt volgen. Tik hiervoor op het midden van het beeldscherm en zodra het leesmenu verschijnt, kun je je favoriete instellingen voor de tekstlay-out selecteren. Natuurlijk kun je met de tolino vision 4 HD ook omschakelen tussen staande en liggende weergave – naargelang je voorkeursweergave.

Alle leesfuncties van de tolino vision 4 HD ereader

 • Lettertype en -grootte in het e-book individueel instellen

 • Onbekende woorden met een tik gemakkelijk opzoeken in het geïntegreerde woordenboek

 • Woorden in e-book vertalen – gewoon tikken en vertaling wordt weergegeven

 • E-books ordenen en eigen verzameling maken

 • Compatibel met de e-books van openbare bibliotheken

 • Compatibel met pdf-zoomfunctie en -tekstconversie

 • Eenvoudig bladwijzers in het e-book plaatsen met je vinger.

 • Handige bibliotheekkoppeling naar alle tolino-boekhandelaren

 • Gemakkelijk zoeken naar trefwoorden dankzij zoekopdrachten met volledige tekst

 • Eenvoudige selectie van het hoofdstuk met de inhoudsopgave van je e-book

 • Eenvoudig markeren en notities direct in het e-book plaatsen.

 • Schermblokkering met praktische PIN-beveiliging