De tolino ereader met het hoogste leescomfort: tolino vision 3 HD!

 • Nieuw 300 ppi E Ink Carta-beeldscherm voor haarscherpe tekstweergave
 • Water Protection door HZO – optimale bescherming tegen water
 • tap2flip voor innovatief bladeren met een hand
 • Geïntegreerde verlichting om comfortabel in het donker te lezen
 • Compact en handzaam design met vlakke oppervlakken en touchscreen
 • Handige functies: lettertype-instellingen, woordenboek, notities en nog veel meer
 • Batterijduur tot 7 weken
tolino nederland - tolino vision 3 HD startpagina ereaders

Nieuw 300 ppi E-Ink Carta display voor haarscherp beeld

Met de tolino vision 3 HD ereader profiteer je dankzij de nieuwe beeldschermgeneratie van een hoge resolutie en contrastrijk beeldscherm met minder flikkering bij het bladeren. De ook bij sterke zonnestraling voor het oog comfortabele 300 ppi E Ink Carta-beeldscherm van de tolino vision 3 HD garandeert perfect leesplezier. Haarscherpe weergave van kleine lettertypen, zoals op papier, in combinatie met de voordelen van digitaal lezen! Talrijke praktische functies maken elke leespauze aangenaam. Als het donker wordt, schakel je de geïntegreerde verlichting in, stel je de gewenste helderheid in en … lees je gewoon verder.


tolino ereaders nederland - tolino vision3 HD met tap2flip

Ontspannen bladeren met één hand

Wereldwijd uniek is de nieuwe tap2flip-functie van de tolino vision 3 HD voor ontspannen lezen met één hand. Je bladert voortaan gemakkelijk door licht op de achterkant te tikken. Zo kun je je eReader in één hand vasthouden en tegelijkertijd bladeren. Perfect als je onderweg slechts één hand vrij hebt of liggend leest! Natuurlijk kun je ook gewoon het capacitieve touchscreen van de tolino vision 3 HD gebruiken om bladzijdes om te slaan.


tolino ereaders nederland - tolino vision 3 HD waterbestending

tolino vision 3 HD - waterbestendig dankzij een speciale coating

De tolino vision 3 HD komt altijd van pas en is dankzij een nanocoating optimaal beschermd tegen water. De praktische nieuwe waterbescherming vergeeft een korte duik in het water. Zo kun je veilig en ontspannen lezen in de badkuip of op het strand. De nieuwe tolino vision 3 HD is uitgerust met de Water Protection-functie. Dit betekent dat de tolino gedurende 30 minuten bestand is tegen zoetwater tot 1 meter diep. Daarna kun je gewoon je lievelingsboek verder lezen! Komt je tolino vision 3 HD per ongeluk in contact met andere vloeistoffen, spoel het toestel dan met leidingwater en laat de eReader 48 uur drogen.


tolino vision 3 HD - synchronisatie van uw ebooks op vijf apparaten, via de cloud

Synchronisatie van uw ebooks op vijf apparaten via de tolino cloud

Ook onderweg gemakkelijk toegang tot je e-books. Je hebt zelfs via verschillende leesapparaten op elk moment toegang tot je e-bookbibliotheek en met 5 GB (voldoende voor ong. 5.000 e-books) opslagruimte in de tolino Cloud onbeperkte ruimte voor je leesschatten. Met de lees-apps van de tolino-boekhandelaar en de tolino Webreader kun je gemakkelijk van je e-books genieten op de smartphone, tablet of browser van andere mobiele toestellen. Zo kun je op al je leesapparaten de comfortabele leesfuncties van tolino gebruiken – ook wanneer je eens de tolino vision 3 HD ereader niet bij je hebt.

Alle informatie over de tolino Cloud


tolino ereaders nederland Open systeem - lees ebooks in EPUB-, PDF-, en TXT-formaat (met en zonder Adobe-DRM)

Open systeem - lees ebooks in EPUB-, PDF-, en TXT-formaat

tolino zet in op openheid en een duurzaam klantvriendelijk aanbod. Daarom ondersteunt de tolino vision 3 HD ereader het e-book-standaardformaat ePub (met en zonder Adobe-DRM) en biedt je volkomen beslissingsvrijheid bij de keuze van je e-bookboekhandelaar. ePub- en pdf-e-books en txt-bestanden kun je heel gemakkelijk downloaden en lezen op de tolino vision 3 HD. Eenvoudig lezen: gemakkelijk, praktisch en flexibel dankzij tolino.


tolino vision 3 HD - ingebouwde achtergrondverlichting om in het donker te lezen

Ingebouwde achtergrondverlichting om in het donker te lezen

Traploos instelbaar en geïntegreerd – met het leeslampje van de tolino vision 3 HD kun je je e-books zelfs op donkere of slecht verlichte plekken lezen.  Het E Ink Carta-beeldscherm van de tolino vision 3 HD ereader wordt daarbij niet vanaf de achtergrond maar direct van bovenaf verlicht en zorgt voor een uniforme verlichting van het beeldscherm.


tolino vision 3 HD - Batterij die 7 weken meegaat: ideaal voor langere vakanties - toino ereaders nederland

Batterij die 7 weken meegaat: ideaal voor langere vakanties

Dankzij een batterijautonomie van tot 7 weken moet je goed onthouden waar je je oplader hebt opgeborgen – zo snel zul je die niet nodig hebben! De tolino vision 3 HD verbruikt nauwelijks stroom bij het lezen en is een betrouwbare begeleider op je reizen in de boekenwereld. Zo heb je op vakantie zelfs geen stopcontact nodig en hoef je daarbij ook geen afstand te doen van de praktische leesfuncties van de tolino vision 3 HD.


Geïntegreerde WiFi-verbinding om snel nieuwe ebooks via onze webshop te downloaden

In seconden je begeerde nieuwe boeken, prominente bestsellers of verleidelijke e-bookaanbiedingen naar je eReader downloaden? Geen probleem, gewoon de tolino vision 3 HD verbinden met je wifi en rondkijken in de geïntegreerde e-bookwebwinkel naar nieuwe e-books. De gratis toegang tot Telekom-hotspots in Duitsland (na gratis aanmelding met een gebruikersaccount van een boekhandelaar) biedt daarbij ook onderweg snel toegang tot het internet.


tolino vision 3 HD - Ongeveer 1,4 miljoen internationale ebooks in ingebouwde web shop

Ongeveer 1,8 miljoen internationale ebooks in ingebouwde web shop

Meer dan 1,8 miljoen e-books wachten op lezers en zijn beschikbaar in de e-bookwebwinkel van de tolino-boekhandelaar! De tolino vision 3 HD biedt je daarbij veel ruimte voor je nieuwe en oude leesschatten – dankzij 4 GB geheugen, waarvan 2 GB voor je boeken, biedt je tolino eReader ruimte voor 2000 e-books.


tolino vision 3 HD - alle voordelen op een rijtje

 • Nieuw 300 ppi E-Ink Carta display voor haarscherp beeld - tolino vision 3 HD 300 ppi E Ink Carta-beeldscherm – haarscherpe weergave, ook bij kleine lettertypen

 • tolino vision 3 HD - 2 GB intern geheugen beschikbaar voor tot 2000 ebooks 2 GB opslaggeheugen maximaal 2000 e-books (totaalgeheugen 4 GB)

 • Dankzij tap2flip gemakkelijk bladeren door een vingertik op de achterkant

 • tolino vision 3 HD - Waterbestendig tolino ereaders Optimale bescherming tegen water dankzij Water Protection

 • tolino vision 3 HD icon - Ingebouwde achtergrondverlichting om in het donker te lezen Met traploos instelbaar leeslampje ook in het donker lezen

 • tolino vision 3 HD - Batterij die 7 weken meegaat Batterijduur tot 7 weken

 • tolino vision 3 HD icon - Synchronisatie van uw ebooks op vijf apparaten, via de cloud Met de tolino Cloud e-books veilig opslaan, beheren en eenvoudig synchroniseren met mobiele toestellen

 • 24 maanden garantie door fabrikant, Water Protection door HZO

 • Geïntegreerde e-bookwebwinkel met meer dan 1,8 miljoen e-books

 • Plat design met plat front – vederlicht en uiterst handzaam

 • Uitstekende tolino-service – online, telefonisch en in onze filialen

 • Compatibel met de e-books van openbare bibliotheken

 • tolino icon - tolino vision 3 HD - Open systeem - lees ebooks in EPUB-, PDF-, en TXT-formaat Open systeem – compatibel met ePub, pdf en txt

 • Wifi voor bliksemsnel downloaden van nieuwe eBooks

Naar de leesfuncties van de tolino vision 3 HD ereader