Meer dan slechts
schone schijn

Verbeterd design met geoptimaliseerde uitrusting: de eenvoudige en compacte tolino shine 3 voor alle lezers die het voordeel van digitaal lezen waarderen.

Lettertype en -grootte – zoals jij dat wilt

Wil je grotere letters of een ander lettertype? Met de tolino shine 3 doe je dat in een handomdraai. Met een eenvoudige touch-beweging kun je snel de lettergrootte van je e-book vergroten of verkleinen! Trek daarvoor twee vingers op het beeldscherm naar elkaar toe (verkleinen) of uit elkaar (vergroten).

Praktische woordenboek- en vertaalfuncties

Onbekend hoeft niet onbekend te blijven – met de tolino shine 3 kun je vreemde woorden tijdens het lezen opzoeken en breidt je moeiteloos je woordenschat uit. Gewoon de gewenste woordenboeken naar de tolino shine 3 downloaden en in een handomdraai geven Duitse, Engelse, Franse, Spaanse, Nederlandse en Italiaanse woorden hun geheimen prijs. Zo ben je zelfs voor vakliteratuur optimaal gewapend. Lees je ook graag anderstalige e-books? Dan zal de vertaalfunctie van de tolino shine 3 zeker een grote hulp zijn – probeer het uit!

Meer overzicht dankzij individuele verzamelingen

Bewaar het overzicht: maak individuele verzamelingen en organiseer eenvoudig je eigen e-bookkast. Aan je creativiteit bij het maken van je verzamelingen worden geen grenzen gesteld. Het toevoegen of verwijderen van e-books is heel eenvoudig: tik gedurende 3 seconden op een e-bookomslag in je bibliotheek. Een contextmenu met veel selectiemogelijkheden wordt geopend.

Tekens plaatsen

Notities in een e-book maken? Voor diegenen die graag markeren of opmerkingen plaatsen, biedt de tolino shine 3 veelzijdige mogelijkheden. Zet met je vinger bladwijzers en markeer, noteer en bewaar je leesindrukken direct in het e-book. Voor meer tekstbewerkingen kun je je notities gemakkelijk exporteren of met behulp van de tolino cloud synchroniseren met andere leesapparaten.

Pas de tekst optimaal aan

Kies je eigen regelafstand, tekstuitlijning en paginamarge, en garandeer een ontspannen leeservaring. Je kunt ook in horizontale schermweergave van e-books en pdf-documenten genieten. In het leesmenu kun je gemakkelijk omschakelen tussen verticale en horizontale schermweergave om de optimale paginaweergave van je e-book in te stellen.

Alle leesfuncties van de tolino shine 3

  • Individueel instellen van lettertype en lettergrootte

  • Woorden in het eBook vertalen of in het geïntegreerde woordenboek opzoeken

  • Bladwijzers in het eBook instellen

  • Eenvoudig tekstpassages markeren en notities direct in het eBook aantekenen

  • eBooks organiseren en eigen boekcollecties aanleggen

  • Compatibel met de eBooks van openbare uitleenbibliotheken

  • In de volledige tekst in eBooks zoeken aan de hand van trefwoorden

  • Scherm vergrendelen met de praktische nummervergrendeling

  • Met de tolino-bibliotheekkoppeling bibliotheken van verschillende tolino-shops samenvoegen

  • Synchronisatie van de leesvoortgang via meerdere apparaten