tolino shine 3
Laat je leesplezier schitteren

  • smartLight – kleuraanpassing van de verlichting afhankelijk van het tijdstip van de dag
  • Plaats voor alle lievelingsboeken – geheugenplaats voor ca. 6.000 e-books
  • 300 ppi E-ink Carta™ display voor een haarscherp schriftbeeld

Meer dan slechts schone schijn

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand in het nieuwe design van de tolino shine 3. De ereader met een display van 6″ is een stuk kleiner en compacter dan zijn voorganger, maar het leesoppervlak blijft even groot. Niet alleen het nieuwe formaat maakt de ereader tot een handig apparaat, maar ook de nieuwe prettig in de hand liggende oppervlaktestructuur aan de achterzijde. Deze structuur zorgt voor veel grip bij het vasthouden van de ereader, waardoor u urenlang kuntblijven lezen zonder enige inspanning. De vereenvoudigde bediening bundelt voor het eerst alle functies van het apparaat overzichtelijk in het menu van de tolino shine 3. Ook het leeslicht en de navigatie naar de startpagina zijn direct intuïtief te bereiken door te swipen.

Bovendien heeft u volledige vrijheid in de keuze van uw boek omdat u zelf bepaalt waar en wanneer u een e-book koopt. In de online shops van de tolino boekhandels kunt u 24/7 tussen meer dan 2 miljoen e-books grasduinen en uw nieuwe lievelingsboek altijd direct downloaden.

Altijd met optimale verlichting lezen

De tolino shine 3 schijnt zowel overdag als ’s nachts zijn beste licht op ieder verhaal. tolino smartLight zorgt altijd voor optimale verlichting voor de toline ereader tijdens het lezen, zowel overdag als ’s nachts. De kleurtemperatuur van de geïntegreerde verlichting past zich automatisch aan het tijdstip van de dag aan en verandert op basis van het natuurlijke daglicht van koud wit licht in de morgen naar warme witte verlichting ’s avonds: ideaal voor uw bioritme, vooral wanneer u graag nog even leest voor het slapengaan. Natuurlijk kunt u smartLight ook instellen op basis van uw persoonlijke voorkeuren of het omgevingslicht: bepaal zelf of u koel of warm licht op uw ereader wilt. Daarnaast zorgt het contrastrijke en gestoken scherpe 300 ppi E Ink Carta Display voor een oogvriendelijke leeservaring, net zoals een papieren boek.

Meer informatie over smartLight

Extra veel opslagruimte voor uw e-books

De tijd van ruimte besparen ligt achter ons: vanaf nu kunt u uw digitale bibliotheek helemaal volstoppen met uw favoriete boeken. Met wel 8 GB aan opslagruimte, waarvan 6 GB voor uw boeken, kunt u tot wel 6.000 e-books lokaal op uw tolino shine 3 opslaan. Op deze manier heeft u altijd uw lievelingsboeken bij u, net als het verslag dat u onderweg nog even moet doornemen voor de vergadering.

Batterij met veel vermogen voor wekenlang leesplezier

De batterijduur doet zelfs veellezers versteld staan: de tolino shine 3 verbruikt weinig stroom tijdens het lezen waardoor u wekenlang geen omkijken heeft naar de laadkabel. Dit is niet alleen praktisch voor thuis, maar het maakt de tolino shine 3 ereader vooral ideaal voor onderweg.

300 ppi E Ink Carta-beeldscherm

Dankzij de nieuwe beeldschermgeneratie van de tolino shine 3 kun je lezen van een haarscherpe en contrastrijke weergave, en met heel wat minder flikkering het e-book doorbladeren. Ook bij sterk direct zonlicht is het E Ink Carta-beeldscherm reflectievrij en wordt perfect leesplezier gegarandeerd. Haarscherpe weergave van kleine lettertypen, zoals op papier, in combinatie met de voordelen van digitaal lezen! Talrijke praktische functies maken elke leespauze aangenaam. Als het donker is geworden: schakel je de geïntegreerde verlichting in, stel je de gewenste helderheid in en … kun je gewoon verder lezen.

Pure vrijheid – e-books kopen waar je wilt

tolino zet in op openheid en laat jou beslissen over bij welke boekhandelaar je je e-books koopt. Dankzij deze klantvriendelijke benadering geniet je van het volledige aanbod van alle beschikbare tolino-e-bookhandelaren. Bestaande ePub- en pdf-e-books kun je heel gemakkelijk naar de tolino shine 3 downloaden en lezen. Met de tolino cloud-synchronisatie en bibliotheekkoppeling biedt tolino hiervoor zeer handige functies. Digitaal lezen – gemakkelijk, praktisch en flexibel dankzij tolino.

tolino cloud – e-books veilig opslaan en synchroniseren

Onderweg even je e-books erbij pakken, zelfs wanneer je de tolino shine 3 niet bij je hebt? Geen probleem, dankzij de gratis tolino cloud-koppeling kun je gewoon verder genieten van je e-books op andere leesapparaten. Met de lees-apps van de boekhandelaren en de tolino Webreader kun je gemakkelijk verder lezen op verschillende eindapparaten. Zodra je de tolino shine 3 in je handen hebt, kun je dankzij de synchronisatie van alle leesapparaten gewoon verder lezen waar je gebleven bent.

Alle informatie over de tolino cloud

Alle voordelen op een rijtje

  • smartLight: lezen in overeenstemming met uw dag

  • 300 ppi E Ink Carta-beeldscherm – haarscherpe weergave, ook bij kleine lettertypen

  • 6 GB opslaggeheugen maximaal 6000 e-books (totaalgeheugen 8 GB)

  • Wekenlang batterijduur

  • Open systeem – compatibel met ePub, pdf en txt

  • Wifi voor bliksemsnel downloaden van nieuwe e-books

Naar de leesfuncties van de tolino shine 3 ereader