tolino page 2
Groot leesplezier voor een kleine prijs.

 • NIEUW: Frontlight – geïntegreerd leeslampje voor comfortabel lezen in het donker
 • Niet-reflecterend E-Ink Carta display: Lezen zoals op papier
 • Voor al uw favoriete boeken: Opslagruimte voor maximaal 6.000 eBooks
 • Gebruiksduur van de accu enkele weken, voor ononderbroken leesplezier
 • Touchscreen-display, eenvoudig en compact
 • Bijzonder goed in de hand liggend door handzame structuur aan de achterzijde

Lezen zoals op papier en lichter dan een paperback

Dankzij de E-Ink® Carta technologie die in het display van de tolino page 2 is ingebouwd, reflecteert het scherm van de tolino page 2 licht bijna zoals normaal papier. Het lezen is dus ook bij sterk zonlicht mogelijk zonder reflectie-effecten. Niet alleen het compacte formaat van de page 2, maar ook de nieuwe oppervlakstructuur aan de achterzijde zorgt voor bijzonder veel handzaamheid. Het zorgt voor een goede ‘grip’ bij het vasthouden van de eReader en zorgt ervoor dat langer lezen moeiteloos mogelijk is. Lezen zoals op papier – met de voordelen van digitaal lezen!

Leesplezier de klok rond met Frontlight

Als het eens echt spannend wordt: gewoon verder lezen,dankzij geïntegreerd Frontlight. Dankzij de verlichting van uw tolino page 2 bent u niet afhankelijk van het tijdstip van de dag en de lichtomstandigheden en kunt u in spannende verhalen onderduiken terwijl uw partner ongestoord
slaapt.

6.000 favoriete boeken altijd bij de hand

Meer dan 2 miljoen eBooks wachten om gelezen te worden – blader de klok rond in de online-shops van de tolino-boekhandelaren en laad interessante nieuw verschenen eBooks ieder moment op uw eReader. Voor uw persoonlijke leesschatten biedt de page 2 nog meer ruimte. Dankzij de opslagcapaciteit van 8 GB, waarvan rond 6 GB voor uw boeken, kunnen wel 6.000 eBooks op de tolino page 2 lokaal worden opgeslagen en is daarmee altijd uw flexibele metgezel in het dagelijkse leven en tijdens uw reizen.

Krachtige accu voor wekenlang leesplezier

Dit uithoudingsvermogen maakt zelfs veellezers enthousiast. De tolino page 2 verbruikt zeer weinig stroom bij het lezen en is dus een garantie voor wekenlang leesplezier, helemaal zonder laadkabel. Dat is niet alleen praktisch in het dagelijks leven, maar maakt de tolino page 2 eReader ook een ideale reisgenoot.

Vrije keuze: u kiest zelf waar u uw eBooks koopt

Ook de leesvrijheid met tolino blijft comfortabel: u kiest zelf waar en wanneer u uw eBooks koopt. In de onlineshops van de tolino-boekhandelaren kunt u de klok rond door meer dan 2 miljoen eBooks bladeren en uw nieuwe favoriete boek direct op de tolino page 2 downloaden.

eBooks direct via WLAN downloaden

Binnen enkele seconden top-bestsellers of actuele eBook-aanbiedingen op uw eReader laden? Sluit de tolino page 2 op eenvoudige wijze altijd en overal aan op een WLAN en zoek in de geïntegreerde eBook -shop naar nieuwe eBooks. Ook de gratis toegang tot de Telekom hotspots in heel Duitsland (na aanmelding met een boekhandelaar-klantaccount) biedt u daarbij op vele plaatsen snelle toegang tot het internet.

tolino cloud: eBooks eenvoudige beheren en synchroniseren

Bij de tolino page 2 krijgt u gratis toegang tot de tolino cloud, de veilige online opslagruimte voor uw leesinhoud. Daar is ruimte voor de eBooks die u heeft aangeschaft en voor de eBooks die u zelf in de tolino cloud uploadt. Ook wanneer u onderweg bent, heeft u altijd toegang tot uw opgeslagen eBooks. Deze kunnen met maximaal 5 apparaten worden gesynchroniseerd.

Veel praktische extra's voor perfect leesplezier

Ervaar optimaal leescomfort dankzij de vele intelligente leesfuncties op de tolino page 2. Kies uit verschillende lettertypen die geoptimaliseerd zijn voor het E-Ink® display en varieer met de gewenste lettergrootte aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Ook de extra tekstinstellingen voor paginamarge, tekstuitlijning en regelafstand zorgen ervoor dat u kunt genieten van een aangename leesstroom voor ontspannen leesuren. Notities en markeringen maken in het eBook, woorden opzoeken of direct vertalen in het eBook? Geen probleem voor uw tolino pagina 2! Gewoon een woord in het eBook selecteren enbinnen enkele seconden de woorddefinitie of vertalen laten weergeven.

Alle voordelen op een rijtje

 • NIEUW: Frontlight – geïntegreerd leeslampje voor comfortabel lezen in het donker

 • Individueel instellen van lettertype en lettergrootte

 • Niet-reflecterend E-Ink Carta display: Lezen zoals op papier

 • Voor al uw favoriete boeken: Opslagruimte voor maximaal 6.000 eBooks

 • Gebruiksduur van de accu enkele weken, voor ononderbroken leesplezier

 • Touchscreen-display, eenvoudig en compact

Naar de leesfuncties van de tolino page 2