Nieuwe softwareversie 10.0 voor alle tolino-e-bookreaders uitgebracht

We hebben de software voor onze tolino-e-bookreaders helemaal bijgewerkt en veel grote en kleine verbeteringen aangebracht. Via WLAN kunt u softwareversie 10.0 voor tolino-e-bookreaders per direct gratis en automatisch downloaden.

 

Overzicht van nieuwe functies en verbeteringen in softwareversie 10.0 voor tolino-e-bookreaders:

  1. tolino vision 4 HD: verbeterde instellingsmogelijkheden voor smartLight

We hebben het menu voor onze innovatieve smartLight op de tolino vision 4 HD verbeterd. Vanaf nu is het zoeken naar het optimale leeslicht kinderspel. Op basis van het individuele omgevingslicht en de lichtsterkte kunt u nu eenvoudiger de juiste kleurtemperatuur op de tolino vision 4 HD instellen. Het bijgewerkte menu geeft u een indruk van de perfecte schermverlichting met smartLight.

De handmatige instellingen kunnen nu ook bij de selectie van de “automatische kleurtemperatuur” worden aangepast.

 

  1. Volledig vernieuwde synchronisatie: sneller, beter en betrouwbaarder

Goed nieuws voor liefhebbers van grote e-bookbibliotheken en individuele collecties! Dankzij de nieuwe firmware-update van de tolino-e-bookreader worden nu ook uw collecties via de tolino-cloud gesynchroniseerd. U kunt nu ook “als gelezen gemarkeerde” e-books synchroniseren, zodat ze ook via andere tolino-e-readers en de tolino-webreader toegankelijk zijn.

Natuurlijk worden voortaan ook uw leestekens, markeringen, notities en de leesvoortgang via de tolino-cloud gesynchroniseerd.

 

  1. Gemakkelijk en veilig: eenvoudig afmelden en tolino uitlenen

Wilt u uw tolino-e-bookreader uitlenen aan een vriend of familielid? Geen probleem, dankzij de nieuwste softwareversie voor onze e-bookreaders is ook dat mogelijk. U meldt uw klantrekening af via “Mijn rekening” in het instellingenmenu en kunt vervolgens uw tolino-e-reader uitlenen. Alle e-books die u handmatig hebt gekopieerd naar de e-reader (niet uit de tolino-cloud gedownloade inhoud), blijven natuurlijk beschikbaar en kunnen worden gelezen door de nieuwe gebruiker.

Ook de aanmeldgegevens voor uw WLAN en voor de Adobe-ID blijven bewaard op uw tolino-e-reader, zodat iemand het lezen op de tolino altijd kan uitproberen.

 

Overzicht van andere nieuwe functies in de tolino-e-bookreader:

  • Verbeterde navigatie tussen browser en e-book (na openen van een koppeling eenvoudig vanuit de browser naar het boek navigeren)
  • Betere weergave van de leesvoortgang in de inhoudsopgave (het hoofdstuk waar u bent gebleven, wordt nu gemarkeerd)
  • Diverse kleinere verbeteringen, prestatieverbeteringen en opgeloste fouten

 

We raden aan de software-update rechtstreeks via WLAN te downloaden naar de e-bookreader en de aanwijzingen in het updatedialoogvenster op te volgen.

 

De updatebestanden voor een handmatige update van uw tolino shine, tolino vision, tolino vision 2, tolino vision 3 HD en tolino page zonder WLAN vindt u hier.