Nieuwe apparaten aangekondigd

Voor meer leesplezier in de herfst hebben tolino-partners op de boekenbeurs in Frankfurt twee nieuwe apparaten van de tolino-familie gepresenteerd. De eReader tolino vision 2 (gegevensblad) is vanaf november beschikbaar bij Weltbild, Hugendubel, Thalia en Club Bertelsmann.

Twee nieuwe functies zorgen voor nog meer leescomfort: dankzij de praktische waterbescherming vergeeft de tolino vision 2 een korte duik, bijvoorbeeld in de badkuip. En door de unieke tap2flip-functie wordt lezen met één hand gemakkelijk, aangezien men bladzijdes met een lichte tik op de achterzijde van het apparaat kan omslaan.

Nieuw is ook de tolino tab 8″ (gegevensblad), die eveneens vanaf november verkrijgbaar is. Met een Full-HD-display en een Intel® Atom™-processor biedt de tablet lees- en multimediaplezier voor het hele gezin. (Dit product is in het Nederland niet verkrijgbaar.)

De in de lente van 2013 geïntroduceerde debutant-eReader van de tolino Allianz, de tolino shine (gegevensblad), is verder gewoon verkrijgbaar bij alle tolino-partners.