Lezen zo flexibel als nooit tevoren – de gratis tolino Lees-app voor iOS

De gratis tolino app voor de smartphone en Tablet, de tolino familie heeft zich uitgebreid – dit keer in de vorm van een gratis lees- en audioboek-app voor iOS apparaten. Wat tot nu toe alleen mogelijk was via de verschillende tolino boekhandelaren, wordt nu
samengevat in een gemeenschappelijke tolino app . Ontdek met de tolino app een reusachtige keuze aan boeken in de eBook-winkels van libris/blz.nl. Met de nieuwe tolino Lees-app hebt u ook mobiel, via smartphone of tablet, toegang tot uw aangeschafte titels. De gratis tolino app is verkrijgbaar via de iOS App Store (itunes).

 

tolino appp flexibel lezen

 

Met de tolino app leest u daar verder, waar u op uw tolino eReader opgehouden bent

De nieuwe tolino Lees-app voegt zich naadloos in het tolino ecosysteem en zorgt dankzij de synchronisatie van uw leesstand ook op de verschillende leesapparaten voor leesgenot. Met behulp van de tolino Cloud worden uw eBook-bibliotheek en uw leesstanden op uw tolino eBook Reader, de tolino Webreader en de tolino app eenvoudig voor u gesynchroniseerd. Zo leest u altijd precies daar verder, waar u de laatste keer bent opgehouden.

 

Koppel de eBook-bibliotheken van uw tolino boekhandelaren aan de tolino app

Gewoon de tolino app downloaden, bij de start van de tolino lees-app uw populaire tolino boekhandelaren kiezen, klantengegevens ingeven en u kunt uw eBook-bibliotheek meteen gebruiken. Bijzonder praktisch: in de tolino app hebt u ook de beschikking over de unieke tolino bibliotheekkoppeling!

Ervaar het voordeel van het open systeem van tolino en koppel eenvoudig uw eBook-bibliotheken van de verschillende tolino boekhandelaren aan elkaar. Zo houdt u zelfs met verschillende klantenrekeningen bij de tolino boekhandelaren het overzicht op uw gekochte eBooks. Alle winkels in één app, dat spaart plaats en zorgt voor een perfect overzicht. Flexibel mobiel lezen en laden met de tolino app van de tolino boekhandelaren.

 

Comfortabel lezen met de tolino app en alle voordelen van tolino

De nieuwe tolino Lees-app is uw ideale eBook Reader app voor smartphone en tablet. Geniet van uw eBooks met de praktische leesfuncties van de tolino eReader. Varieer altijd de tekengrootte en het lettertype in uw EPUB eBooks en kies uw ideale instellingen voor de marge en de regelafstand. Lees naar keuze in staand of liggend formaat en gebruik uw favoriete achtergrondkleuren incl. de nachtmodus en sepiaweergave voor optimaal leescomfort op elk tijdstip van de dag.

 

Audioboeken lezen en naar hoorspelen luisteren in de tolino app

Met de tolino app hebt u uw audioboek bibliotheek altijd bij u en kunt u mobiel genieten van uw audioboeken. Profiteer van het reusachtige aanbod van nieuwe audioboeken in de tolino winkels. Altijd spannende verhalen voor uw oren – hetzij tijdens de rit naar het werk, bij het koken, bij het poetsen of bij het slapengaan.

 

Meer voordelen van de tolino app in een overzicht:

  • Gratis leesproeven laden en pas na het lezen beslissen of u het eBook wilt kopen.
  • Lees met de tolino Lees-app boeken uit de openbare leenbibliotheken (bijv. Onleihe) in de formaten EPUB en PDF.
  • Externe weblinks in eBooks openen in de tolino app.

Hier gaat u naar meer informatie over de nieuwe tolino app