Dubbele testwinnaar – tolino vision 2

Twee gerenommeerde testtijdschriften – Stiftung Warentest (blad 2/2015, eReader-test met Adobe-compatibiliteit) en SFT-Magazin (blad 2/2015) – hebben al meteen de nieuwe eReader tolino vision 2 het predicaat “Zeer goed” gegeven en tot testwinnaar uitgeroepen.

Bij de Stiftung Warentest scoort de tolino vision 2 onder andere punten door zijn comfortabele bediening, de hoogwaardige display en de lange batterijautonomie. Als bijzondere functie weerhielden de testers van Stiftung Warentest de praktische waterbescherming. Naast Stiftung Warentest heeft ook SFT-Magazin de tolino vision 2 de waardering “Zeer goed” toegekend. Zij onderstrepen de bladerfunctie “tap2flip” (bladeren met een tik op de achterzijde) van de eReader als een comfortbevorderende bladeroplossing voor gebruikers.

De tolino vision 2 is niet eerste bekroonde eReader van de tolino-familie. De tolino shine werd reeds in 2013 uitgeroepen tot prijs-prestatie winnaar in de grote eReader-test van Stiftung Warentest (Stiftung Warentest editie 6/2013).

Naar de productinformatie van de tolino vision 2 eReader

Naar de productinformatie van de tolino shine eReader