Beter lezen en beter slapen met de nieuwe tolino vision 4 HD

Op tijd voor het koude jaargetijde zorgt de nieuwe eBook reader tolino vision 4 HD voor een uniek comfort bij het lezen. Drie nieuwe functies maken de tolino vision 4 HD

(als opvolger van de tolino vision serie) weer eens de perfecte e-reader voor alle leesfanaten. Ontdek een verlichting, waarbij de kleurtemperatuur zich aanpast aan het tijdstip van de dag, het nieuwe drie keer grotere geheugen voor max. 6000 eBooks en een oplaadkabel met dat beetje extra.

Met het 300 ppi E Ink Carta HD display (6 inch) voor een haarscherpe tekst, de waterbescherming door nanoverzegeling en de tap2flip voor een gemakkelijk bladeren door het aantippen van de achterkant beschikt de tolino vision 4 HD over alle highlights, die de lezers ook waarderen in de voorganger tolino vision 3 HD. Vanzelfsprekend biedt de tolino vision 4 HD u ook een complete vrijheid bij het kopen van uw ePUB en PDF eBooks. U beslist waar u uw eBooks wilt kopen en u kunt zelfs eenvoudig gebruik maken van de Onleihe met de tolino vision 4 HD.

Het leesseizoen is geopend en de tolino vision 4 HD biedt u de comfortabelste start van de leeswinter.

De tolino vision 4 HD is vanaf morgen verkrijgbaar in de boekhandels van Thalia, Weltbild, Hugendubel, Mayersche en Osiander en in de 1.500 partnerboekhandels van Libri en online.

 

Nieuw: optimaal leeslicht voor elk tijdstip van de dag met smartLight

eBook readers met geïntegreerde verlichting hebben de harten van de lezer al enkele jaren veroverd. De tolino vision 4 HD, ontwikkeld door het Deutsche Telekom in samenwerking met de grote Duitse boekhandelaren, biedt u nu nog meer comfort met een nieuwe eigenschap: met zijn nieuwe „smartLight“ hebt u op elk tijdstip van de dag de beste leesbeleving. Want de tolino vision 4 HD gebruikt veranderlijke witte tinten die automatisch of handmatig het tijdstip van de dag volgen, zodat er altijd een optimale lichtkleur ingesteld kan worden. Onderzoekers hebben ontdekt dat kouder licht de lezer ervan weerhoudt om in slaap te vallen. De kleurtemperatuur van het geïntegreerde leeslicht van de tolino vision 4 HD verandert daarom van koud wit licht ’s morgens in warm wit licht tegen zonsondergang – in overeenstemming met het natuurlijke bioritme. Met het spectrum van witte tinten oriënteert de tolino vision 4 HD met smartLight zich op het natuurlijke zonlicht. Als speciale innovatie worden er in de tolino vision 4 HD speciale warm witte en koud witte lichtdioden ingezet. Ze geven een aangenaam en natuurlijk licht, dat past bij de desbetreffende leessituatie en de persoonlijke smaak van de lezer.

 

8 GB geheugen en accessoires, die voor eenvoud staan

Boekenvrienden kunnen zich met de tolino vision 4 HD op beduidend meer geheugen verheugen.
Het ingebouwde geheugen werd van 4 GB uitgebreid naar 8 GB. Het vrij beschikbare geheugen is daarmee van ca. 2 GB vergroot naar ca. 6 GB en biedt plaats voor max. 6.000 eBooks. De alliantie gaat ook voor eenvoud bij de nieuwe USB-kabel. De meegeleverde „easy2connect“ USB-kabel kan er aan beide uiteinden omkeerbaar ingestoken worden. Dat betekent dat men er in de toekomst niet meer op hoeft te letten, hoe de kabel er ingestoken wordt. Het lukt altijd bij de eerste keer.

 

tolino software-update – nog meer leescomfort op uw tolino eBook reader

Bij de verkoopstart van de nieuwe tolino vision 4 HD eBook reader publiceert de tolino alliantie een software-update voor nog meer leescomfort: met de softwareversie 1.9 kunnen er onder andere externe links in eBooks aangeklikt worden, die direct geopend worden in de geïntegreerde webbrowser. Via Onleihe geleende eBooks worden nu gekenmerkt met een „geleend“-banderol en kunnen op tijd teruggegeven worden. Bovendien heeft het menu van de tolino eBook reader een nog overzichtelijker structuur gekregen. De software-update wordt automatisch aangeboden voor installatie, als de tolino vision 4 HD via W-Lan of een van de Telekom Hotspots verbonden wordt met het internet. Voor alle bestandsapparaten staat de update over enkele weken ter beschikking.

 

De belangrijkste voordelen van de tolino vision 4 HD eBook reader in een overzicht:

* NIEUW: geïntegreerde verlichting met smartLight (aanpassing van de kleurtemperatuur aan het tijdstip van de dag)

* NIEUW: 8 GB geheugen, waarvan 6 GB voor max. 6000 eBooks

* NIEUW: easy2connect kabel – omkeerbare USB-kabel

* Waterbescherming voor ontspannen leesuurtjes in het bad

* Een perfect schriftbeeld dankzij 300 ppi E Ink Carta display

* tap2flip voor heel eenvoudig bladeren aan de achterkant van de e-reader

* Compatibel met EPUB, PDF, TXT en de openbare leenbibliotheken (bijv. Onleihe)

* Incl. tolino bibliotheekkoppeling (inkopen bij verschillende tolino shops en toch alle eBooks in één bibliotheek)

* Gratis internettoegang via de HotSpots van het Deutsche Telekom

* Incl. 25 GB geheugen in de tolino Cloud

* Een acculooptijd van meerdere weken

 

De tolino vision 4 HD – uit passie voor het lezen. Nu bestellen!

Alle functies van de tolino vision 4 HD bekijken

Datablad van de tolino vision 4 HD als PDF bekijken